Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Monday, February 6, 2017

Bengkel Jom Cantik MK

Assalamualaikum semua.
Hi.. how are you today?
Just want to share about the beauty workshop that I went last Saturday at Royal Guest House Kota Bharu. Kami main make up-make up je. Tengok la hasil sebelum dan selepas. I pergi dengan PKKO SK Telaga Ara my besties.

Ramai gak yang hadir. Dalam 30 orang gak. Semua nak try produk MK.
Ni gamba sebelum.
Ni gambar selepas.
Gambar sebelum main make up.
Selepas main make up-make up. 
Ok sekarang kami dah jadi Beauty Consultant untuk produk Mary Kay. Sesiapa yanh berminat boleh dapatkan dari kami. Sila hubungi : 
Jihan
0122799115
Untuk pengetahuan anda semua, Mary Kay tak de stokist atau kedai jual produk kat pasar malam atay mana-mana kedai. Produk Mary Kay hanya boleh di dapati melalui BC Mary Kay sahaja. So, tunggu apa lagi?
Call atau WhatsApp nombor diatas. 
Thanks.

Sunday, February 5, 2017

Ranking Mary Kay

Assalamualaikum.
Nak tau tak kenapa tuan tanah minat sangat nak guna produk Mary Kay ni?
Sebab ni haa...
Tengok la ranking MK ni jatuh ke berapa?
No.2 tau. Jadi ianya terbukti memang berkesan walaupun mengambil sedikit masa untuk heal kulit muka korang tu, tapi ianya berbaloi.
So, tunggu apa lagi?
Boleh contact Beauty Consultant terdekat anda atau contact je JIHAN 0122799115.