Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Sunday, September 17, 2017

IPhone 8

Hellooooo... how are you?
Tak tau kenapa ari ni cam rajin skit nak update blog.
Nak habaq mai kat ang.. harga Iphone 8 paling rendah pun RM3999! Huii tak mampu la. Kalu cenggini, kena kumpul duit 2 tahun pun masih....x mampu beli!
Tapi kalau suatu hari nanti, jadi jutawan. Mampu kot!?
Hahahaha.. pembaca semua, sila la doakan tuan tanah ni kaya. Semoga boleh lebih banyak bersedekah membantu fakir miskin. Dan juga beli iPhone.

Officially 36

Yesterday was my birthday.
Alhamdulillah, masih brrnafas. Syukur masih di beri peluang. Terima kasih pada yang ucapkan doa² indah untuk ku. I love you all.

Thursday, September 7, 2017

Majlis Restu Ilmu

Gamba tak de kaitan nga luahan hari ni.

Kita cuma manusia biasa.
Kita jgn asyik salahkan orang lain.
Cuba kita muhasabah diri kita. Mana silap dan salah kita.
Kadang-kadang, kita lupa sebab kita terlalu selesa dalam zon selesa kita.
Hinggakan orang sekeliling fed up ngan keberadaan kita.

Sunday, September 3, 2017

Try testing

This is just a testing posting.

I just wanted to try whether this posting got published. 
It's been awhile I didn't post anything because my blogger app can't publish all the stuff that i've typed. 
Happy birthday to my mother. We celebrated the day at JL Fara Crab at Wakaf Che Yeh. We had a great dinner with shellout food. 

Sunday, May 14, 2017

MK Handbag

Hollaaa...
It's been awhile.... Hakak bz manjang la dik non!
April and May are full with activities.
Last week, kem Kecemerlangan UPSR kat Che Da Resort, PCB. This week ada kem kat Limau Kasturi. Perkhemahan Unit Uniform. Nasib baik tuan tanah tak berkaitan. Kikiki... Next week ada mid year examination. Fuhh... Memang padat.
Ok.. out lu. Sesapa yang nak order #MaryKay sila la PM Tuan Tanah ni yerr...

Gamba tak de kaitan. Tapi hakak suka sebab handbag ni hakak order from Personal Shoppers kat USA. So, from USA with ❤️ love  la ni.

Friday, April 21, 2017

Pandora and Me

Hello there!
How are you?
Just drop in to say Hi!
And to share my new interest.
Taddaaaa....
Pandora!

Korang minat tak? Tuan tanah berkesempatan untuk membuat lawatan ke Butik Pandora di KB Mall.
Ini lah hasil lawatan tadi.
At last, dapat gak pakai. Sebelum ni dok pakai yang Soulfeel je. Korang pernah dengar tak SoulFeel? Sila la google yerr..

Saturday, April 8, 2017

Jom Join Carousel.

Mary Kay Semi Gel Matte Lipstick for RM55 https://carousell.com/p/98992881 on #carousell