Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Thursday, March 1, 2018

Jihan Jalan Jepun

Hello....
Just nak share cerita last Nov/Dec 2018, me and my cousin went to Tokyo & Osaka, Japan.
I love the view, the clean environment, the culture, the food but not the cold. Nak mandi pun mengigil tau.. suhu paling rendah 0°c. Kalau kat Cameron Highland, 18°C pun dah sejuk. Ni kan pulak kosong.
Tapi overall, memang best la. Kalau korang tanya... Akak nak g Jepun lagi tak? And my answer is YES!
Mula-mula tu kami ke Tokyo, plan trip sendiri. Main redah je. Nasib baik la si doktor (my cousin) ni dah siap google. Kami ke Tokyo Disney Sea je because my cousin said it's one of its kind. Kalau kat tempat lain, banyak Disneyland (Hong Kong, Paris) but only Tokyo has Disney Sea.
Then we took a flight to Osaka. This one we used the travel agent. So, when we arrived, the was someone to pick us at the airport.
Here, everything was arranged by them.
The best part is Universal Studio Japan. I think I like USJ more than Disney Sea. More thrill rides and fun.

Kalau ada rezki lebih, semestinya I want to go there again.

Wednesday, February 28, 2018

Sports Day

As usual, I am the camerawoman.
So, memang tak der la gamba I. Kalau kak ton ke... kak jah ke... yg rindu nak tgk wajah jelita Kak Ji ni, leh la PM tepi yerr.. Ha Ha Ha.. aku ketawa ( nyanyi cam Hael tau! ).
Ok, papepun... layan je la gambo ni. 

The winner for this year is Rumah Hijau (green team).
Congratulations!

Monday, February 5, 2018

Congratulations

Today is his registration day here.
Walaupun abang dapat offer ke Alam Shah, xpo la bang eh... ngaji mano², asa ko sungguh.
I wish you nothing but the best.
My duas are always for you and adiks.
Love u all.

Thursday, January 25, 2018

Today is...

Hollaaa...
Dah lama Kak Ji x babak dih?
Ok, now stand by...
Why I looked so chubby? Dah makin gemok la tu... masih x sedar diri lagi? Kak Ton mesti suke kan kalau Kak Ji gemok!

Wednesday, December 20, 2017

Jihan Jalan Jepun

Konichiwa!
Hait!
Hahaha...mentang-mentang la baru balik Jepun. Kikiki...
Me, went to Japan on 28 November 2017. Me and my travel partner went to Japan using All Nippon Airways (ANA).  The first place we went in Japan was Tokyo. We were there for 4 days. We went to Disney Sea but not Disneyland. Maybe someday. We went to Asakusa, Shinjuku, Shibuya crossing, and Ueno. We used the subways so we have to plan where we want  to go as we just go by ourselves.

Then we went to Osaka on the 2 December 2017. We took a travel package here. The package was RM1199 for ground only. But we have to add more because we choose to go to USJ. Add around RM300 for the ticket. Here in Osaka we went to Nara, Kyoto, Dotonburi, and last but not least, Universal Studio Japan!

Japan was a great place to visit.
Describe Japan in 3 words - clean, modern, expensive.
I love the food, I love the weather.
If you asked me, "Do you want to visit Japan again in the future?"
My answer is "YES!"
 Me in Shinjuku, Tokyo
 Me in DisneySea (Ariel Castle), Tokyo. Belakang tu bapak Ariel. 
 Us with Daisy Duck in DisneySea, Tokyo.
 Handsome tak abam kat tepi ni?
Me in Asakusa, Tokyo.
Best kat sini, banyak kedai cenderamata murah. Murah tak la murah sangat, tapi compare ngan tempat lain kan. Boleh dikira murah la. Kat sini gak ada tempat makan ramen halal.
 Me in Nara Park, Osaka. 
Kat sini rusa di lepas kan berkeliaran je, kat tepi jalan tu dah boleh bagi makan atau pegang kepala rusa. Nice view tapi banyak tample gak kat sini. Kami tak minat so, x masuk ke dalam la. Jalan kat area luar je.
 Bamboo Forest in Kyoto, Japan.
 Kat depan Osaka Castle.
 Osaka street
 Umeda Sky Building, Osaka.
Ni dekat Harry Potter Castle in Universal Studio Japan.
Kalau tanya, mana lagi best... Disney Sea or Universal Studio Japan? I think I choose USJ. More thrill rides and fun.

In a nutshell, I love Japan.

TAK Boleh?

Kenapa tak leh nak post gamba terbaru ni?

Saturday, November 18, 2017

Trip To Bandung, Indonesia

Hello everyone!
Miss me? Well, actually I went to Bandung, Indonesia last Friday (10-13 November 2017). It was my first trip there. And I'm in love with Bandung. The food was good and the pristine scenery amazed us.
I went there with my aunt and cousin. Actually there were 4 tickets bought but at last minute my mum had to undergo a surgery because of the appendicitis. Xpo ma, kito g lain kali.
To haters: sapo kato I sokmo tinggal anok ko ma I? Diorg ado pok, so pok dio la jago. Anok² I buke kena dukung pun. Bagi makan je. Mandi pakai, semua diorg dah boleh handle sendiri. Korang jeles eh?? Korang kalau kena g kursus ke, atau ada peluang melancong, korang pergi tak? Tinggalkan ank ? Opss sorry... sila terasa.
Ok, enough of haters.
Let's view the photos. Kalau meluat sila jgn visit blog aiii.

 
Pusat kulit. Cibaduyuk, rasa betul dah ejaan dia. Memang banyak barangan kulit, kasut, handbag, jacket, boots. 
Mee Kocok and Es Jeruk. Yummy!
Me at Floating Market Bandung.

Dusun Bambu

Nasi Ayam Penyet paling superb! Pedas gilos.. air mata.. air idum semua keluar. Jus alpukat pun best. 
Rumah Sulam Haji Ahmad.
Hambikk... nasib baik, x kena extra charge utk lebihan muatan.