Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Thursday, October 19, 2017

Happy Diwali

Happy Diwali to friends who celebrate it.

Cuti² ni asyik makan tidur je kerje nya. Abis diet aii 2 bulan tau.

Daily routines. Wake up. Shower. Cook. Wash clothes. Hang them. Eat. Sleep.

Best orang lain, ada yang pergi holiday obersea, ada yang sewa chalet, mandi kolam, ada yang main bowling.... huh... I need a vacation too.

Bandung, Indonesia is my next place to visit. Somewhere in November 2017. I'll tell you more when I get back. But for now, it's the same old routine.

Sila abaikan gambo tuan tanah yg montel tapi gojes ni. Kalau nak muntah sila ke bilik air. Kikiki... nak tunjuk glasses baru beli kat kedai duahenggit je. 

Monday, October 16, 2017

Holidays

Hey you.. watpe tu?
Holiday dah start. Korang ke mana?
Me?
Stay kat umh je.

Sunday, September 17, 2017

IPhone 8

Hellooooo... how are you?
Tak tau kenapa ari ni cam rajin skit nak update blog.
Nak habaq mai kat ang.. harga Iphone 8 paling rendah pun RM3999! Huii tak mampu la. Kalu cenggini, kena kumpul duit 2 tahun pun masih....x mampu beli!
Tapi kalau suatu hari nanti, jadi jutawan. Mampu kot!?
Hahahaha.. pembaca semua, sila la doakan tuan tanah ni kaya. Semoga boleh lebih banyak bersedekah membantu fakir miskin. Dan juga beli iPhone.

Officially 36

Yesterday was my birthday.
Alhamdulillah, masih brrnafas. Syukur masih di beri peluang. Terima kasih pada yang ucapkan doa² indah untuk ku. I love you all.

Thursday, September 7, 2017

Majlis Restu Ilmu

Gamba tak de kaitan nga luahan hari ni.

Kita cuma manusia biasa.
Kita jgn asyik salahkan orang lain.
Cuba kita muhasabah diri kita. Mana silap dan salah kita.
Kadang-kadang, kita lupa sebab kita terlalu selesa dalam zon selesa kita.
Hinggakan orang sekeliling fed up ngan keberadaan kita.

Sunday, September 3, 2017

Try testing

This is just a testing posting.

I just wanted to try whether this posting got published. 
It's been awhile I didn't post anything because my blogger app can't publish all the stuff that i've typed. 
Happy birthday to my mother. We celebrated the day at JL Fara Crab at Wakaf Che Yeh. We had a great dinner with shellout food. 

Sunday, May 14, 2017

MK Handbag

Hollaaa...
It's been awhile.... Hakak bz manjang la dik non!
April and May are full with activities.
Last week, kem Kecemerlangan UPSR kat Che Da Resort, PCB. This week ada kem kat Limau Kasturi. Perkhemahan Unit Uniform. Nasib baik tuan tanah tak berkaitan. Kikiki... Next week ada mid year examination. Fuhh... Memang padat.
Ok.. out lu. Sesapa yang nak order #MaryKay sila la PM Tuan Tanah ni yerr...

Gamba tak de kaitan. Tapi hakak suka sebab handbag ni hakak order from Personal Shoppers kat USA. So, from USA with ❤️ love  la ni.