Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Friday, August 28, 2015

Congratulations to Nadia Nasuha

Assalamualaikum semua! 
Hi! Just nak update skit tentang cerita semalam. 
Semalam pergi sekolah sebab ada kem bebudak Year 6. 
Sesi penerangan yang dibyat oleh tuan tanah sendiri. Slide tu i guna yang dah siap. Taken from slideshare.
Then singgah umah k'ja... Jauhari Rawi yang mengajar bersama ketika kami di SK Pasir Gajah. Dia buat kenduri kesyukuran sebab anak sulungnya Neyya dapat sambung Medic kat India. She's one of my x-pupils. Long long time agi la... OMG! Am I that old? Huhuhu... Umur je lama. Dalam hati... Dok fikir muda je manjang... X sedar diri lagi tuan tanag ni. 
Anyway... Tahniah Neyya!
Break a leg girl!

Tuesday, August 25, 2015

Reward myself

Holla!
Just nak update skit. Busy sesangat untuk minggu2 last UPSR ni. Almaklumla.. Byk benda kena settle...
Bought this from www.lazada.com
Kira boleh la dipercayai sebab dia siap bagi resit, paper bag, care card & siap ada price tag lagi. 
Anyway... Tqvm.
Love it.
Out lu!