Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Saturday, April 26, 2014

Juwita Jelita's Scarf

Assalamualaikum semua.
Sori la busy skit. Lama x update blog baru ku ni.
Sekarang ni busy nga study and kerja and bisnez. Hehehe.. baru nak menceburkan diri. Korang semua nak beli tudung tak? Ni ada latest design from my friend's homemade scarfs. Cun and sweet je. Kalau Ariani beads tu memang cantik batu kristal dia. I pun ada 2 helai Ariani beads tu.  Tentula mahal kan?. Tapi ni yang my friends jahit sendiri and dia jual RM70 (tidak termasuk pos) jer. Sesiapa yang nak leh la order nga I yer... whatsapp/sms/call 0122799115 Jihan.
Kalau ada yang nak beli borong pun boleh. Kita bagi special price.
Kalau yang nak beli skali ngan inner pun boleh. Saiz XS RM12. Kain t-shirt yang sangat selesa dipakai.

Monday, April 7, 2014

Sambutan PK1 Baru

Selamat datang pada PKP baru kami dari Sekolah Kebangsaan Gunong En. Che Rosli b Derahman.

Wednesday, April 2, 2014

Ninja Burger

Assalam semua...
Korang pernah makan burger ninja #BurgerKing tak?
Pergh... memang best wooo....!!
Walaupun warnanya itam. Tapi daging ayam dia best. Cuba la.
Alamak... macam la dapat komisen. Takde pun. Cuma nak kongsi apa yg I suka makan. And the taste is good.
Go and try.