Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Saturday, September 26, 2015

My new toy

Wahey! 
I've got my new toy. 
Sony Xperia M5.
Bought it yesterday at Sony Cntr, KB Mall with RM1599. 
I got free screen protector and 8GB memory card. 
I think I have to buy casing online because new model no casing or rubber or bumper available yet.
I love it. It's got 21 megapixels back camera and 13 front camera. It's gold! 

Thursday, September 24, 2015

AidilAdha 2015

Ni versi family ku
Ok. 
Out lu.

Salam AidilAdha

Assalamualaikum..
Raya tahun ni kami tak buat korban pun. So, lepak kat umah je la. Sambil2 snap pictures... 
Selfie is a must. 
Me and my sis-in-law
She looks fat? Of course... She's pregnant with her 5th child. Me? I am not pregnant but I'm fat. Huhuhu... 
My aunt and her children.
Tengok Awish semua...!
Ok... That's all for today. Lots more pictures tapi malas nak upload. Line slow la weeiii... 
Ok.
Later bebeh! 





Thursday, September 17, 2015

Taylor Swift - Wildest Dreams



This song keeps on repeating in my playlists (iPhone, iPad, tablet, laptop) for the past few days. What about you? I wish I can strum the guitar and sing along.

I love TS songs.


Wednesday, September 16, 2015

Jihan turns 34th

Alhamdulillah... 
I'm 34 years old today. It's Malaysia Day today so it's public holiday for Malaysian.
This was my first birthday present from my pupil - Mil Ummahetty (5C). 
We had some Merdeka festival yesterday. We had mini Merdeka Run, coloring contest, singing, and fesyen show. Take a look at these pictures : 
This is our sporting headmaster - 
The mini run.
Today my son and I went to KB Mall to celebrate my birthday... He treats me BR Ice-cream. Thank you love!
May all my dreams come true.
Panjang umur & murah rezki.
Always happy (inside out).
Amiinn....
Thank you to all my family and friends for the Bday wishes.
Love u all... 




Monday, September 7, 2015

Break A Leg

To My Dear Pupils!
Wish you best of luck!

Thursday, September 3, 2015

Washi tape

Hello semua! 
What are you doing now? Hahaha... Semestinya dok tengah surfing kan? Kalau tak, tak kan dok baca blog ni lak. Anyway... Ari ni nak cerita pasal washi tape.
Korang minat tak ngan adhesive decorating tape ni? Selalunya orang panggil "washi tape". Kalau tuan tanah ni... Memang suka jenis paper sebab senang nak tear. Kalau yang PVC tu kena guna gunting. Kalau kat Kelantan ni... Susah nak beli sebab maybe tak ramai yang minat so... Tak de la yang nak jual. I usually ordered online. Selalu beli kat pipitzakkastore. Kalau kat kedai buku lak... Kat Popular bookstore KB MALL. 
Last week ada pergi kat Pustaka Seeri Dunia (area belakang Tesco), kat situ pun ada.
Tapi hari ni nak story pasal belian online kat www.aliexpress.com .Korang pernah dengar tak? Ala sila la google. Sure ada. 
Pastu it's free shipping. Boleh pilih design yang kita minat. Dan yang pentingnya...  Ianya murah. Kalau nak banding harga kat sini... Dalam RM8-9 satu. Kalau online ni... Dapat dalam RM3.50 je satu. Murah kan? So... Sila la order. Bukan dengan I... Cari kat website atas tu yerr... 
;)