Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Thursday, April 14, 2016

KESEF

Assalamualaikum semua.
N3 kali ni nak story pasal Kelab Setem dan Filateli or KESEF. Sekolah kami baru je join tahun ni. Ramai gak la bebudak dan guru yang join. Termasuk la tuan punya blog ni. 
 
Mula-mula isi borang tu, kena baya RM25. Kira can pendaftaran la. Then akan dapat Sijil cam gamba kat atas tu. And then.. Pihak Pos Malaysia akn hantar sampul surat, setem and brochure tentang setem2 yang di keluarkan setiap bulan. Kalau kredit dalam akaun anda dah habis... Sila la top up yerr... Kalau tak, anda xkan dapat setem setiap bulan atau setiap keluaran Pos Malaysia tu. 
As for me, yang memang minat setem ni... Sangat2 teruja la nak join kan? 
 ok la... Tu je untuk n3 kali ni. 
Jumpa lagi.
Out lu k.
.

Post a Comment