Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Monday, February 8, 2016

Mood Republik

Assalamualaikum semua. Salam petang Sabtu. Hari ni hari last untuk sesapa yang minat shopping. Selepas ke rumah Cikgu Alias Badol, kenduri kawen anak pompuan dia. My X-roomate and I sempat melencong ke Hotel Grand Riverview. Kalau tengokkan gamba semalam kat instagram, huiii... Gerun ah nak kena bratur bagai. X jadi ah nak masuk. Tapi nasib baik kami pergi tu orang dah kurang. And nasib baik ada parking dekat. 
Sebelum masuk, kena register nama and cop kat tangan lu. Best sangat2 kat sini sebab kalau ada duit memang I akan shopping sakan ah. Jubah banyak yang cun and aweet. And best of all... Kebanyakan harga hanya la RM100. Best kan? Kalau aku kayaaaa... Mula nak nyanyi lagu If I'm a Billionaire! Puuuii... Berangan je la Jihan oiii... 
Ni gamba my X-roomate. Gamba empunya blog? Maap ler.. Muka buruk agi. Nanti bila bintik2 ni dah ilang... Kita bagi pose paling cun. Hokkeeyyy!
Dalam kegawatan ekonomi. Sempat gak la rembat selai tudung semi instant by Calaqisya. RM39. Kalau beli 3 dapat RM100. Tapi sebab gawat punya pasal... Selai je la kali ni. 
Masa I kat sana, ada Lady Didie Alias. 
She is loud. Tapi hebat. Banyak idea. Boleh cakap ngan lantang. I like... Lawak pun ada. Tu yang best dia ni. 
Papepun... Harap2 MoodRepublik ni akan berkunjung lagi ke Kota Bharu. InshaAllah. Ada rezki and panjang umur kan? Amiinn.. 



Post a Comment