Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Monday, February 1, 2016

When The Time Come

Assalamualaikum and greetings to all lovers and haters.

It's been awhile I didn't update my blog. Almaklum la too busy with school work. Kenkadang sengaja memBZkan diri je. Ore Klate kato wak lolok bz. Hahaha...
Loni tengah stress ngan muka berjerawat and ada bintik-bintik cam oil seed or milia la. Dok tengah srvey ni nak g buang kat mana and mahal ke service dia. Ada beberapa tempat but the best review so far is "Herbaline". Korang pernah dengar tak? Kalau x pernah dengar tu sila la guna kelebihan pakcik Google hokeyy...
Rasa cam nak try gak la. Maybe this Friday. Sebab dulu pernah buat proses ni and ia akan mengambil masa yang agak lama untuk recover. So, memandangkan next week ada 1 week off school ianya sangat la sesuai untuk tuan tanah ni pergi mendapatkan khidmat tersebut. Ada sesapa yang murah hati nak tolong bayarkan tak? Sila contact admin. Hehehe... Sape la ko nak mintak sponsor Jihan oiii... Ko tu bukan Dato CT... Bukan Fasha Sandha. Kikiki... ko punya muka. Ko la yang baya. Kannn..?
Ok la kengkawan semua.
Tuan tanah nak out lu. Sori la membebel tak tentu hala ni.
Muuuahhh...
Post a Comment