Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Wednesday, December 21, 2016

Skin Care yang korang guna sekarang?

Hi semua!
How are you? Just nak tanya pendapat, korang guna skin care apa sekarang?
Tuan tanah baru nak try Tati Skin Care. Sebab Cikgu-Cikgu kat sekolah banyak yang guna and muka diorang memang nampak peloles hokey.. And tu buat I teruja nak try. Kalau sebelum ni tuan tanah ni guna WonderGlow. WonderGlow pun HD Essence memang mabeles tau. Tapi selalu abis stok. Tu yang buat customer lari. So, memandangkan tuan tanah nak try yang baru, kita try Tati lak. Harga dia kat kotak RM120. Kecik je cream2 dia kat dalam tu. Kalau tenyeh bebanyak dlm 2 weeks dah abis la.
Tadi baru try cuci muka and day cream and sunblock dia. Wowww! Memang best bau dia. Tuan tanah tak pernah pakai skin care yang bau-bauan yang kuat cam gini. Tapi mungkin boleh jadikan aromatherapy la kot. Untuk inner beauty.
Malam ni kita try yang night cream and treatment cream lak. Tuan tanah dah amik gamba sebelum pakai cream. Nanti kita tengok hasil dalam masa 2 weeks lagi ok?