Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Monday, June 23, 2014

3 days 2 night

Hello all!
Hehehe... Sori hokey. My mum, my sons and me went to Klang from 19-22 June.
We took a flight. AirAsia is the Official Red Tour for Taylor Swift. Wow... Best... Tetiba je rasa cam minat Ngan lagu Red by T.S.
"Loving him was Red!"
Hahaha... Suke lah lagu tu. Walaupun tiada kaitan Ngan hidup Atau mati. Tapi memang I like that kind of song.

Kami ke sana sebab nak sambut ketibaan my sis yg Dok kat Riyard tu. Dia balik sebulan. Kira cam lepas Raya dia balik sana semula la.

Sambil2 tu... Sempat gak la Melawat malls yg ada tu... Jusco Bukit Tinggi,  Sogo, GM Klang and butik Cala Qisya & Zawara.
Hehehe... Ratus2 gak la sopim. Huhuhu... Lepas ni sengkek. Dok diam kat umah K.
Out dulu.

Tuesday, June 17, 2014

My Favourite Song Now



This song has been stuck in my head for a few months already.

It's a beautiful song.

Give your all to me and I give my all to you.

Your my downfall. You're my muse!

My worst distraction.



Haddoii....best kan lirik dia. Sampaikan ringtone hp pun guna lagu ni.

Layanaazz...

It's been awhile

Assalamulaikum semua...
Dear lovers and haters,

Ehem... dah lama nenek tak update blog kan? Almaklum la... nenek ni makin tua. So, tak ada cerita best nak diblogkan. Lagipun sekarang ni nenek jarang sangat bercuti. Sebab tu la tak de tempat-tempat atau gambar yang menarik nak upload.
Eh, ape nenek2 ni?
Suda tukar ka?
Hmmm... lantak la papepun kan?
I memang jarang sangat la update blog skarang ni. Guna blog ni atau yang satu lagi. Atau yang satu lagi... atau...yang satu lagi tu? Isk... brapa banyak blog ni?
Ade la 1 @ 2 je. Semua blog tak aktif. Ntah la. Nafsu nafsi untuk berblog dah kelaut.

Hehehe... iklan produk jap.
So kalau ada sapa2 yang berminat leh la hello hello I ok?
Tu je kot untuk kali ni.
Babai bebeh!
Till next time.
Muuuaaah!
Much Love.
XoXo

Wednesday, June 4, 2014

High blood pressure

Assalam...
Just nak bagitau...my MIL masuk wad.
Happy holidays!