Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Saturday, December 20, 2014

Kelebihan Vita-E Shaklee

Assalamualaikum semua...
Tengah cari vitamin-E? Haaa... ni nak bagitau vitamin best. Vita-E Complex dari Shaklee.
Kalau nak tau kelebihan dia ialah :
* Vitamin yang terkenal untuk mencantikkan kulit wajah
* Melambatkan proses penuaan & mengurangkan kedutan
* Membantu melawan kanser
*Vitamin cinta bagi menghangatkan hubungan suami isteri
*Meningkatkan sistem imun
*Membantu melindungi jantung
*Membantu mengurangkan Arthiritis

Kepada yang berminat , boleh la whatsapp Jihan.
+6 012 2799115

How I missed blogging..

Hey all!
Hmmm... it's been awhile I didn't blog, rite? Miss me? Naahh... I know you don't miss me. You don't even know me. Well, the reasons why I didn't blog are :
1) I'm busy with my assignments. (Final year lah weii..!)
2) Busy with school works.
3) Busy with houseworks (I kan bibik kalau kat umah)
4) No internet connection. Usually I blog using my iPhone 4S (hp terchenta ku), but now I'm using my new Sony Xperia T2, and I don't know what's wrong with it. I just can't upload my pictures and story. So, set fire to the rain la. Mood ke laut teruss...

Haa...Now I'm using my laptop with my new P1 internet connection. Hopefully the desire to write will come again. Hopefully... hehehe...

Well gotta stop now. Bibik nak turun berkhidmat kejap je... Out lu..

Friday, October 10, 2014

Juara Ikan Bakar

Hi all...
Ingat nak makan steamboat. Tapi tutup daa....
Layan je la mana ado.

Monday, June 23, 2014

3 days 2 night

Hello all!
Hehehe... Sori hokey. My mum, my sons and me went to Klang from 19-22 June.
We took a flight. AirAsia is the Official Red Tour for Taylor Swift. Wow... Best... Tetiba je rasa cam minat Ngan lagu Red by T.S.
"Loving him was Red!"
Hahaha... Suke lah lagu tu. Walaupun tiada kaitan Ngan hidup Atau mati. Tapi memang I like that kind of song.

Kami ke sana sebab nak sambut ketibaan my sis yg Dok kat Riyard tu. Dia balik sebulan. Kira cam lepas Raya dia balik sana semula la.

Sambil2 tu... Sempat gak la Melawat malls yg ada tu... Jusco Bukit Tinggi,  Sogo, GM Klang and butik Cala Qisya & Zawara.
Hehehe... Ratus2 gak la sopim. Huhuhu... Lepas ni sengkek. Dok diam kat umah K.
Out dulu.

Tuesday, June 17, 2014

My Favourite Song Now



This song has been stuck in my head for a few months already.

It's a beautiful song.

Give your all to me and I give my all to you.

Your my downfall. You're my muse!

My worst distraction.



Haddoii....best kan lirik dia. Sampaikan ringtone hp pun guna lagu ni.

Layanaazz...

It's been awhile

Assalamulaikum semua...
Dear lovers and haters,

Ehem... dah lama nenek tak update blog kan? Almaklum la... nenek ni makin tua. So, tak ada cerita best nak diblogkan. Lagipun sekarang ni nenek jarang sangat bercuti. Sebab tu la tak de tempat-tempat atau gambar yang menarik nak upload.
Eh, ape nenek2 ni?
Suda tukar ka?
Hmmm... lantak la papepun kan?
I memang jarang sangat la update blog skarang ni. Guna blog ni atau yang satu lagi. Atau yang satu lagi... atau...yang satu lagi tu? Isk... brapa banyak blog ni?
Ade la 1 @ 2 je. Semua blog tak aktif. Ntah la. Nafsu nafsi untuk berblog dah kelaut.

Hehehe... iklan produk jap.
So kalau ada sapa2 yang berminat leh la hello hello I ok?
Tu je kot untuk kali ni.
Babai bebeh!
Till next time.
Muuuaaah!
Much Love.
XoXo

Wednesday, June 4, 2014

High blood pressure

Assalam...
Just nak bagitau...my MIL masuk wad.
Happy holidays!

Saturday, April 26, 2014

Juwita Jelita's Scarf

Assalamualaikum semua.
Sori la busy skit. Lama x update blog baru ku ni.
Sekarang ni busy nga study and kerja and bisnez. Hehehe.. baru nak menceburkan diri. Korang semua nak beli tudung tak? Ni ada latest design from my friend's homemade scarfs. Cun and sweet je. Kalau Ariani beads tu memang cantik batu kristal dia. I pun ada 2 helai Ariani beads tu.  Tentula mahal kan?. Tapi ni yang my friends jahit sendiri and dia jual RM70 (tidak termasuk pos) jer. Sesiapa yang nak leh la order nga I yer... whatsapp/sms/call 0122799115 Jihan.
Kalau ada yang nak beli borong pun boleh. Kita bagi special price.
Kalau yang nak beli skali ngan inner pun boleh. Saiz XS RM12. Kain t-shirt yang sangat selesa dipakai.

Monday, April 7, 2014

Sambutan PK1 Baru

Selamat datang pada PKP baru kami dari Sekolah Kebangsaan Gunong En. Che Rosli b Derahman.

Wednesday, April 2, 2014

Ninja Burger

Assalam semua...
Korang pernah makan burger ninja #BurgerKing tak?
Pergh... memang best wooo....!!
Walaupun warnanya itam. Tapi daging ayam dia best. Cuba la.
Alamak... macam la dapat komisen. Takde pun. Cuma nak kongsi apa yg I suka makan. And the taste is good.
Go and try.

Thursday, March 27, 2014

Thai Festival

Hi semua!
Just nak update skit... Petang tadi pergi ke Stadium untuk ke Festival Makanan Thai. Hmmm... Makan. My fave part... Pulut manga! Best... Korang Dah pernah rasa? Ala...Kalau pulut ni memang sinonim la nga warga Thai. Cantik je pulut dia. Berkilat.
OK la... Enjoy your holiday... Ada lagi 2 hari utk enjoy sebelum kembali bz.
Huhuhu....

Tuesday, March 25, 2014

Wifi @ New toy

Assalamualaikum
Hello... We meet again.
Sebenarnya tak de apa nak di blogkan. Cuma nk try gajet baru ni. Lenovo P780 yg best. Bateri punya la tahan lama. Cuma yg kureng skit... Berat! Almaklumla... Bateri dia tahan 3-4 Hari tau. Hebatkan?

OK... Abaikan kejap dengan gajet ni. #MH370 pulak. Berita yg di umumkan semalam memang sedih. It was a heartbreaking news. Salam takziah pads keluarga mangsa.

Sunday, March 23, 2014

Chak arr

Assalamulaikum...
Lama x berblog. Almaklum la. Dah x de link hp ngan blogso, sgt2 susah nak update blog.
Atau nak lupakan saja hasrat berblog ni?
Ntah la.
Mood selalu kelaut (katanya xrumate ku).
I pun.
K la.
Bye!

Tuesday, January 14, 2014

Samsung S4

First posting using my new toy