Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Thursday, March 27, 2014

Thai Festival

Hi semua!
Just nak update skit... Petang tadi pergi ke Stadium untuk ke Festival Makanan Thai. Hmmm... Makan. My fave part... Pulut manga! Best... Korang Dah pernah rasa? Ala...Kalau pulut ni memang sinonim la nga warga Thai. Cantik je pulut dia. Berkilat.
OK la... Enjoy your holiday... Ada lagi 2 hari utk enjoy sebelum kembali bz.
Huhuhu....

Tuesday, March 25, 2014

Wifi @ New toy

Assalamualaikum
Hello... We meet again.
Sebenarnya tak de apa nak di blogkan. Cuma nk try gajet baru ni. Lenovo P780 yg best. Bateri punya la tahan lama. Cuma yg kureng skit... Berat! Almaklumla... Bateri dia tahan 3-4 Hari tau. Hebatkan?

OK... Abaikan kejap dengan gajet ni. #MH370 pulak. Berita yg di umumkan semalam memang sedih. It was a heartbreaking news. Salam takziah pads keluarga mangsa.

Sunday, March 23, 2014

Chak arr

Assalamulaikum...
Lama x berblog. Almaklum la. Dah x de link hp ngan blogso, sgt2 susah nak update blog.
Atau nak lupakan saja hasrat berblog ni?
Ntah la.
Mood selalu kelaut (katanya xrumate ku).
I pun.
K la.
Bye!