Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Wednesday, August 3, 2016

De'Xandra Perfume

Assalamualaikum semua...
Kali ni tuan tanah nak share new obsession. Nak tau apa? Perfume De'Xandra, bau yang mewah tapi mampu milik.
Kalau ada yang berminat boleh la PM ke 0189115969.
Harga sangat berbaloi ngan apa yang you akan dapat. Perfume ni tahan lama. Dari pengalaman tuan tanah ni, sembur pagi sebelum pergi sekolah (6.30 pagi) sampai ke masa nak balik sekolah ( dalam pukul 2 petang) pun ada lagi kengkawan yang tegur. "Ji masih bau wangi la!".
Itu yang buatkan tuan tanah percaya pada De'Xandra ni. Terus jatuh chenta. 

Kalau sebelum ni tuan tanah selalu beli perfume mahal2 (RM200-RM400) sebab memang gilakan minyak wangi.Tapi bila dah lepas guna yang ni, memang dah tak beli yang mahal. Sebab bau dia sama je ngan yang ori. Sekarang dah try 3 botol ( Chloe, VIP 212, & Salvatore F.-Incanto Shine). Paling wangi and sweet baunya Chloe.
Nanti nak try Lancome and Bomshell lak.

So, kepada sesiapa yang berminat boleh la hubungi tuan tanah ni yerr... atau whatsapp / telegram no.di atas ok?

I like tagline De'Xandra ni.

"If you can't be rich, at least smell expensive"
Post a Comment