Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Monday, January 30, 2017

Happy box has arrived.

Hari ni dah sampai barang yang telah di order last week. Late delivery because of the Chinese New Year holiday. No worries. Better late than never.
Sesiapa yang berminat ngan barangan Mary Kay, boleh la WhatsApp @ Telegram 0122799115.

Dah dapat hadiah percuma dari MK. Body lotion, sunblock, body shower. 
Horrey! I love MK.
Thank you Mary Kay. 

Thursday, January 26, 2017

Beauty Consultant

Alhamdulillah my starter kit has arrived.
Yeayy... Now I can start the beauty journey with Mary Kay.

Wednesday, January 25, 2017

MK BC

Assalamualaikum.
Apa khabar? 

Hari ni gumbira sangat sebab tuan tanah dah jadi Mary Kay Beauty Consultant. 
Walaupun tak di iktiraf lagi tapi dah order beberapa barang. 
Cam rasa tersangat excited. 
Almaklum la, tuan tanah ni memang suka kan kecantikan. 
Walaupun tuan tanah tak secantik naelofar, tapi alhamdulillah nga nikmat yang diberi Nya.

Ni antara skin care products yang ditawarkan.
Perlu korang tau, MK punya product ni bebas kimia tau. So sangat natural and botanical. Sesuai untuk yang selalu pakai pencuci yang menghakis kulit muka tu.


Bukan sahaja skin care, MK pun ada make up tau. Ni part yang paling tuan tanah suka sekali.
Lipstik.
Lip gloss.
Lip balm.
Eye liner.
Mascara.
Wajib ada dalam handbag kan?
Sebab tu la handbag punya la berat. Cam sumbat batu jongkong!
So, tunggu apa lagi. Kalau korang ada benda yang berkenan. 
Boleh whatsapp / telegram / sms / Line / imo
+6 0122799115



Monday, January 9, 2017

Selamat Tahun Baru 2017

Tak de pe yang berubah.
Masih di sekolah lama.
Masih tugas yang sama.

Cuma body je makin mengembang. Korang mesti suka kan sebab korang makin kurus. Perempuan tua yg gemuk x sedar diri ni je yang makin kembang. Tak pe la. Janji kita tak mintak beras nga orang. Kalau orang belanja jarang-jarang tu apa salahnya kan? 😁

And ni hasil 2 minggu Tuan Tanah pakai Tati Skin Care.
Amacam? Ada perubahan?
Same je kot? Kan? Dah memang muka  Jihan. Tak kan nak berubah jadi Nelopa kan? Jeelopa je la. Hahahaaa...