Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Wednesday, January 25, 2017

MK BC

Assalamualaikum.
Apa khabar? 

Hari ni gumbira sangat sebab tuan tanah dah jadi Mary Kay Beauty Consultant. 
Walaupun tak di iktiraf lagi tapi dah order beberapa barang. 
Cam rasa tersangat excited. 
Almaklum la, tuan tanah ni memang suka kan kecantikan. 
Walaupun tuan tanah tak secantik naelofar, tapi alhamdulillah nga nikmat yang diberi Nya.

Ni antara skin care products yang ditawarkan.
Perlu korang tau, MK punya product ni bebas kimia tau. So sangat natural and botanical. Sesuai untuk yang selalu pakai pencuci yang menghakis kulit muka tu.


Bukan sahaja skin care, MK pun ada make up tau. Ni part yang paling tuan tanah suka sekali.
Lipstik.
Lip gloss.
Lip balm.
Eye liner.
Mascara.
Wajib ada dalam handbag kan?
Sebab tu la handbag punya la berat. Cam sumbat batu jongkong!
So, tunggu apa lagi. Kalau korang ada benda yang berkenan. 
Boleh whatsapp / telegram / sms / Line / imo
+6 0122799115



Post a Comment