Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Thursday, February 4, 2016

Herbaline Kota Bharu Kelantan

Assalamualaikum and good evening everyone.
Today I went to Herbaline. 
Korang pernah pergi buat facial or spa tak? Haaa... Tempat ni nampak cam best. Tujuan utama tuan tanah ke sini bukan nak buat facial pun. Mana mak mampu tau nak ke spa bagai ni. Tapi bila dok belek muka mak yg makin tua ni... Rasa cam terdetik plak nak hilangka ketuat and oil seed kat muka ni. Sila tengok iklan kat atas tu. RM50 untuk  first trial. Cuma buang 3 biji. Memandangkan muka tuan tanah ni cam permukaan bulan... Jadi tuan tanah ni amik la pakej. 1 pakej dia harga dalam RM280 untuk 20 biji. Memandangkan... Eh.. Brapa banyak mandang la weii.. Tak yah pandang dah.. Tengok plak. Bila dia scan... Dia cakap muka I ni x cukup untuk 1 pakej sebab banyak sangat bintik2 kepingan minyak. Jadi... I amik la 2 pakej. So.. Sila la darabkan sendiri. 
Nak tengok tak hasil penyetan... Tenyehan pakar Herbaline ni? 
Jangan terkejut... Teng teng tenggg... 
Taddaaaa.... Cun tak? Kikiki... Korang tunggu la hasilnya nanti. 
Nak cantik... U have to spend more. U have to bare the pain. Bak kata omputeh... Beauty is pain. Eh.. Bukan kata omputeh tu... I yang kata. Hahaha... Whatever la. Pakar tu kata.. Kalau muka masih tak hilang ketuat yang dia rawat tu.. Dia suh pergi lagi untuk dapatkan rawatan kedua percuma. So, kita wait and see je la nanti kan...?
Ok... Sebelum balik, Dia suggested untuk amik pencuci muka, aloe cream and skin activator. Cam serum kot. Ntah la.. And kat situ ada charge lain.
Beg je beasar, isi nya 3 ketul tu je. So, hopefully my skin will be more smooth and flawless after this. InshaAllah... Dalam seminggu dua lagi I akan upliad lagi gambar selepas rawatan. Ok? Stay tune! Out lu... Muuuaahhh! 


Post a Comment