Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Friday, February 26, 2016

Kota Bharu Hok Kito

Assalamualaikum... Jumpa lagi untuk entry yang pendek. 
Semalam tuan tanah ni ada ke KB Mall. Sambil menemani Encik Boss baya bil Celcomnya.. I lepak la kat tempat orang jual buku ni. And kebetulan ada talk show yang santai. Jualan buku alternatif. Hmmm... Korang pernah baca tak? I sendiri pun x tau pun tentang kewujudan buku2 jenis alternatif ni. And memang setuju benar la apa yang mereka bincangkan pada talk show hari tu. Kurang nya pendedahan tentang hasil karya mereka... Perlu adakan lebih banyak promo and baru la hasil karya mereka dapat di angkat ke mata dunia. 
Pupuk la masyarakat membaca. 
Tuan tanah pun x pernah baca novel2 yang telah dijadikan drama kat TV tu. Memang tak minat. Tapi kalau ditayangkan kat TV, layan je kalau pelakon yang kita minat. Kikiki... 
Ok... Enough about the books. 
Today, my twins turn 9. Happy Bornday to my dear sons - Azim & Aqil. 
Semoga menjadi anak2 yang berilmu, beriman dan beramal. Remember, Mama lives you all. You are the love of my life. 
With their birthday present- light saber. Pakak nok jadi jedi blako doh la ari ni... 
Post a Comment