Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Tuesday, June 17, 2014

It's been awhile

Assalamulaikum semua...
Dear lovers and haters,

Ehem... dah lama nenek tak update blog kan? Almaklum la... nenek ni makin tua. So, tak ada cerita best nak diblogkan. Lagipun sekarang ni nenek jarang sangat bercuti. Sebab tu la tak de tempat-tempat atau gambar yang menarik nak upload.
Eh, ape nenek2 ni?
Suda tukar ka?
Hmmm... lantak la papepun kan?
I memang jarang sangat la update blog skarang ni. Guna blog ni atau yang satu lagi. Atau yang satu lagi... atau...yang satu lagi tu? Isk... brapa banyak blog ni?
Ade la 1 @ 2 je. Semua blog tak aktif. Ntah la. Nafsu nafsi untuk berblog dah kelaut.

Hehehe... iklan produk jap.
So kalau ada sapa2 yang berminat leh la hello hello I ok?
Tu je kot untuk kali ni.
Babai bebeh!
Till next time.
Muuuaaah!
Much Love.
XoXo

Post a Comment