Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Thursday, September 3, 2015

Washi tape

Hello semua! 
What are you doing now? Hahaha... Semestinya dok tengah surfing kan? Kalau tak, tak kan dok baca blog ni lak. Anyway... Ari ni nak cerita pasal washi tape.
Korang minat tak ngan adhesive decorating tape ni? Selalunya orang panggil "washi tape". Kalau tuan tanah ni... Memang suka jenis paper sebab senang nak tear. Kalau yang PVC tu kena guna gunting. Kalau kat Kelantan ni... Susah nak beli sebab maybe tak ramai yang minat so... Tak de la yang nak jual. I usually ordered online. Selalu beli kat pipitzakkastore. Kalau kat kedai buku lak... Kat Popular bookstore KB MALL. 
Last week ada pergi kat Pustaka Seeri Dunia (area belakang Tesco), kat situ pun ada.
Tapi hari ni nak story pasal belian online kat www.aliexpress.com .Korang pernah dengar tak? Ala sila la google. Sure ada. 
Pastu it's free shipping. Boleh pilih design yang kita minat. Dan yang pentingnya...  Ianya murah. Kalau nak banding harga kat sini... Dalam RM8-9 satu. Kalau online ni... Dapat dalam RM3.50 je satu. Murah kan? So... Sila la order. Bukan dengan I... Cari kat website atas tu yerr... 
;)
Post a Comment