Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Friday, January 2, 2015

Promosi Bulan Januari 2015

Assalamualaikum semua.
Apa khabar? Di harap semua sihat. Jihan nak story mory skit. Umah Jihan memang naik air banjir yang melanda Pantai Timur baru-baru ni. Ni pun baru sempat nak update blog kejap. Carpet semua dah terapung. So, malas dah nak basuh. Kira sedekah je kat sesapa yang nak. InShaAllah, ada rezki kita beli yang baru. Lagipun carpet tu dah berbelas tahun tak di tukar. :)
Nak upload pics umah banjir pun, x jumpa cable hp ni letak kat mana. So, korang google je lah. Lebih kurang jer rupenyer. Kat luar umah air naik sampai pinggang, dalam rumah air naik sampai lutut. Tapi Alhamdulillah... rumah kami masih ada untuk didiami berbanding sahabat-sahabat kita yang berada di Kuala Krai yang tinggal sehelai sepinggang. Kesian kan?

Tapi papepun, hidup mesti diteruskan.

So, entry kali ni nak story mory pasal Promo Bulan Jan 2015 ni, ALFALFA.
Korang mesti dah biasa dengar kan?
Ni Jihan cerita skit pasal keBESTan vitamin ni.

1. Dapat melegakan sakit sendi.
2. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
3. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita)
4. Merawat arthitis
5. Bagus untuk alergic dan akzema
6. Merawat asma
7. Mencuci usus bagi membuang toksik
8. Merawat kencing kotor dan mencuci buah pinggang
9. Merawat keputihan (untuk wanita)
10. Menegangkan payudara (untuk wanita)
11. Bertindak seperti kacip fatimah pada isteri
12. Memulihkan urat selepas bersalin
13. Meningkatkan stamina untuk suami.
14. Milk booster
15. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.

Jadi pada sayang-sayang kat luar tu... boleh la beli untuk diri sendiri atau untuk yang tersayang. Pada sesiapa yang berminat, bulan ni memang sesuai untuk beli vitamin ni sebab ada promo best.

Alfalfa Small Buy 6 Free 1.
Alfalfa Twin Pack Small, Less 5%
Alfalfa Large Buy 6 Free 1.
Alfalfa Twin Pack Large, Less 5%.

Time cam gini la kita leh jimat. Kalau rasa beli 6 tu banyak sangat, apa kata korang share. Jadi harganya lebih murah kan?

 Kepada yang berminat, leh la Whatsapp Jihan (0122799115).
Bank-in duit and tunggu je abang GDex anta depan rumah korang.
Ok?
Cepat, promo ni untuk bulan Januari 2015 sahaja tau.
Ingat tu...
:)




Post a Comment