Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Thursday, July 14, 2016

Syaz surprise party planner

Hello u alls! 
Pernah tak terfikir Nak surprise kan yang tersayang? Tak kira la En. Suami ke, ayah ke, ibu ke, ank2 ke, kawan2 ke... Sesapa je la. Haa.. Ni nak tlg promot skit (walaupun xdpt apa2 dari syarikat tu, tapi mmg puas hati ngan service diorg), Syaz Surprise Party Planner. Korang leh cari dalam IG. Tuan tanah ni tak de FB so, tak tau la diorg ada FB ke tak? Sila la surf sendiri. Service yang di sediakan untuk dalam negeri Kelantan je kot. So, yeayy... Sebab selalunya susah nak cari service2 cam gini kat area sini kan? 
Harga bergantung pada apa yang anda nak. Kalau nak add cake pun boleh. 

So ni ha contact dia. 
Kalau berminat leh la contact. 
Korang nak tengok tak contoh2 surprise dia? 
 
Dan lagi... 
 
Dan lagi... 

Ok enough.. Kalau nak tgk lagi sila lah ke instagram diorang yerr... 

P/S: Buat Syaz, tqvm for the service.  Love it. Muuuaaahh... 

Post a Comment