Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Sunday, March 27, 2016

Baru la puteh... Muuuaaahhh!

Assalamualaikum! 
Ari ni nak cerita tentang, Qu Puteh. Well, sebenarnya tak yah cerita kan sebab semua org dah tau pasal produk Dato Vida ni. 
Sebenarnya nak cerita kisah benar. Cerita ni pasal isteri cikgu kat sekolah I. Dia... Wallaweyy... Cun gojes oohsem! 
Kulit dia gebus gila wa cakap lu. Pastu, tuan tanah blog ni pun merisik la apa produk yang dia guna. And dengan ikhlasnya suaminya datang ke sekolah dengan bangga nya... Cakap... "Bini aku minum Qu Puteh la Jihe wei...". And zappp... Terus terdetik dalam hati. I pun nak try la. Mana tau leh gebus gebas cam dia. Tak salah mencuba kan? Kukiki... Semoga percubaan ini mendapat hasil yang best. InshaAllah.
Sebelum out... Tuan tanah belanja gamba lu. Gamba selepas minum Qu Puteh setelah 2 weeks. Taddaaa...
Tak de la gebus cam bini Cikgu Sklh i lagi. 
Ni yang close up skit. Tapi picture lies kot. Sbb almaklum la pakai Sony Xperia M5. Camera depan pun 13 megapixels. So op kos la nampak gebus. Hahaha.. Nati nak kena amik gamba guna hp cam ayam. Mana tau boleh nampak liang stoma kat muka tu. Siap kawah2 jerawat lagi. Hahaha... Ok.. Kena out lu... Nati tuan tanah payung gamba lagi k. 
Assalamualaikum!

Oh, lupa nk story pasal IOPE tu. Tu cushion foundation. Nati kita story lain pasal yg tu k. Out!
Post a Comment