Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Sunday, November 27, 2016

Notebooks obsession

Hi all...
Just want to wish, Happy Holidays!
Tuan Tanah ado extra class next week. So, xde la holiday sangat. Cuma holiday this week je. 30/11 ni pulak my youngest son Aqil kena operate untuk buang besi kat peha dia. Pejam celik dah cukup setahun lebih kami accident.
Tapi papepun, Alhamdulillah everyone is getting better.
Kat bawah ni ada gamba notebook baru sampai yang di order kat web DeXandra. Cun kan? Maaf la tuan tanah ni memang gila kumpul notebook. Kat dalam bilik atas berlambak lagi notebook yang belum diguna. Hahaha... Biasa la... Gila orang ni lain. X sama. Setengah orang obses tentang emas. Ada orang obses nga jam. Yang lain lak obses ngan gajet. Tapi tuan tanah obses ngan semua kat atas. Aci tak? Ok la.. out lu.
Mmmuuuuuaaahhh!
Later bebeh...

P/S : Sesapa yang nak order perfume DeXandra, sila whatsapp no. 0189115969. Hakak bagi harga kasih sayam hokeyy!

Post a Comment