Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Monday, November 14, 2016

Surprised?

Assalamualaikum semua.
How are you today? Just nak share apa yang berlaku semalam.
Mula-mula skali nak bagitau, semalam ada majlis jamuan untuk pengawas pustaka. Di adakan kat KFC Bachok. Macam biasa, tuan tanah hanya jadi driver. Tapi ok la, leh makan pree. Tuan tanah kalau bab makan ok je. No hal. Kikiki... Sebab tu orang panggil perempuan tua yang gemuk tak sedar diri. Hahahaha... Memang sesuai sangat kan Kak Zon? Eh... Kak Ton la...
Then... Otw tu ada la laki penyayang Cikgu Emi sekolah i call. I pun xtau dia amik no.i dari sapa. Dia nak buat surprise untuk isteri dia. Dia dah belikan iPhone 7 untuk isteri dia. Then, singgah la amik fon tu kat tepi jalan Melor. Untung la badan. Laki hadiahkan iPhone. Ko hader? Xder kan? Sama la kita.
Ok next... Pepagi sebelum pergi makan KFC tu, sabun kopi yang tengah hot skarang ni yang di jual oleh Cikgu Rozielah sekolah i pun sampai. Korang dah pernah rasa? Bau dia sebijik cam kopi. Tuan tanah ni memang penggemar kopi. So memang puas ati ah pakai. Scrub kopi. Korang tak tau apa kelebihannya? Sila la google hokey..
Then apa lagi?
Hmmm... Rasanya tu je kot untuk kejadian semalam. Till we meet again.
Bye!

Post a Comment