Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Wednesday, March 25, 2015

Bargain In Beijing : Part 2

Ho Ho Ho... Punya la lama kan nak upload part 2. Hehehe... Bukan apa... ada problem skit la. Sebenarnya...Sebenarnya... gamba semua skali dalam iPhone tuan tanah ni dah ilang. Nak tau sebab apa? Restore phone masa nak sambung kat iTunes. Punya la stress hotak... abis ilang gamba gebuss I tau. Hishhh... Nasib baik la ada gak guna 2 phone so leh la upload skit dari phone Sony T2 tu. Tapi tak banyak la sebab I banyak guna iPhone.
Ok la... let's enjoy the pictures left. Huhuhu....
 We had our lunch here. The food was superb! Tuan empunya ni, bos kepada I punya tour guide Mr. Ali.
 Datang Beijing tapi ada pelamin orang Padang Indonesia. Whatever la kan.... Janji tuan tanah ni glam... kan? Hehehe...
 Posing jap depan mall yang ada Restaurant Padang tadi. Xtau nak sebut camner sebab tour guide tu sebut dalam bahasa Chinese. 
:)
 Me and my cousin.
Sila abaikan senyum kambing tuan tanah disepanjang journey ni ok. 
 This was at Tian An Men Square.
 In Forbidden City. Berehat sekejap sebab dah banyak langkah ari ni. Tip pertama: Sila pakai kasut yang selesa bila melancong. Sebab korang akan banyak berjalan. Percaya atau tidak... pada hari pertama, kami berjaya mendapat 14,500 langkah. Ha...ko dapat? Kalau kat Malaysia... confirm tak akan berjalan sebanyak tu kan? Mau kurung tuan tanah kalau dok kat Beijing lelama nih...
 Still in Forbidden City.
Singgah solat jap kat masjid ni.
Ok...to be continue in the next entry...

Post a Comment