Tabung Travel Ku. Klik The link Please..

Monday, March 2, 2015

Can I have an APPLE please?

Assalamualaikum and Salam 1 Malaysia...

Hehehe... Kita jumpa lagi dalam blogku yang tak seberapa ni.
Sila abaikan tajuk kat atas hokey.. Ini cuma gimik yang ntah apa-apa.
Sebenarnya nak story mory tentang satu blog ni...
Korang pernah baca tak?
Blog Cik Epal . Orangnya sweet jer...
Tuan tanah untuk blog ni memang follow dia kan Instagram. Oh sebelum lupa,.. I don't have Facebook. Sangat-sangat kuno kan? Well, what can I say... That's the way I am. Outdated. Overrated. What so ever you want to say. I cuma ada twitter, pinterest, instagram, blog and so on... but not FB. Sekian, terima kasih. So korang tak yah cari Tuan Tanah kat FB k!

Back to the story above. Cik Epal ni... guna nuffnang letak kat blog dia. Then pernah dapat ribu riban la. Haddoii.. apa petua dia? Sangat2 respek suspek la kat dia. Kalau korang nak tau... tanya la dia. I malu nak tanya. Tuan Tanah ni kan pemalu orangnya.

Tapi rasanya kena rajin update blog and banyak bebel dalam blog dia kot? Ayat-ayat dia pun cam slumber jer. Suker lah baca.

Haaa.... satu lagi web yang Tuan Tanah suker sekarang ni ialah Pixajoy ! Best sangat tau...
I kan suka postcard. Dah pernah buat postcard kat Pixajoy ni. And the servis was superb. Now baru siap 1 project and diorang sedang proses. My own Picture Book. Nati kalau dah sampai I try upload sini ok.

Now, time to sleep.
Out lu

Post a Comment